/ / / Πώς να: Καλή καλοκαίρι Hairstyles

Πώς να: Καλή καλοκαίρι Hairstyles

Πλατφόρμα μόδας
"Τα κοκαλιάρικα σκουλαρίκια είναι ένας κομψός τρόπος για να κρατήσετε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας". -Jeffrey Paul, hairstylist διασημοτήτων.

Βήμα βήμα
Spritz ένα υφή ψεκασμού σε καθαρά, ξηρά μαλλιά για υφή και κρατήστε (δοκιμάστε Εναλλακτικές θερινές τρίχες μαλλιών Rx Ωκεανού κύματα Ψεκασμού με υφή, $ 20, beauty.com).

Τραβήξτε τα μαλλιά προς τη μία πλευρά του λαιμού και πλέξτε τοπάνω από τον ώμο σας έως ότου εισάγετε μία ίντσα από τα άκρα, στη συνέχεια ασφαλίστε με μια ελαστική ταινία. (Για τρίχες που έχουν μήκος ώμου ή μικρότερη, συγκεντρώνετε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά).

Τραβήξτε ένα περιτύλιγμα σε τύμπανο πάνω από το κεφάλι και γύρω από το λαιμό σας. πιέστε το επάνω ώστε να βρίσκεται κατά μήκος της γραμμής σας (φαίνεται: L.Erickson ΗΠΑ Slide Interlock Turban, $ 38, franceluxe.com). Τραβήξτε απαλά κάθε πλευρά της πλεξούδας για να χαλαρώσετε. όσο πιο ανατραπεί είναι, τόσο πιο δροσερό θα φανεί. Αυτό το καλοκαίρι είναι όλα σχετικά με τα φυσικά στυλ μαλλιών.Βαθιά σάρωση
"Ένα εκλεπτυσμένο barrette προσθέτει ένα άγγιγμα της γκλαμ σε κουλουριασμένα μαλλιά." -Ζέφρε Παύλο

Βήμα βήμα
Ψεκάστε ένα σπρέι με υφή πάνω σε καθαρά, ξηρά μαλλιά, για να το δώσετε σε μια βρώμικη εμφάνιση και μια ματ υφή (δοκιμάστε Περιποίηση μαλλιών Oribe Στεγνό υφασμάτινο σπρέι, $ 39, oribe.com).

Ελαφρώς πειράξτε τα μαλλιά στη μία πλευρά του κεφαλιού σας. Αυτό θα δώσει τα μαλλιά σας καλύτερη πρόσφυση και να βοηθήσει την παραμονή barrette θέσει.

Δημιουργήστε ένα πλευρικό τμήμα (χρησιμοποιώντας το υψηλότερο σημείο ενός φρυδιού ως οδηγό) και σκουπίστε το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας στο μέτωπό σας προς την πλευρά που σας πειράζει.

Συγκεντρώστε τα μαλλιά και στερεώστε τα σε ένα barrette στο επίπεδο των ματιών (εμφανίζεται: Έβιτα Περώνη Κλιπ "Vernie", $ 19, hairboutique.com). Τελειώστε με σπρέι μαλλιών (δοκιμάστε V05 Perfect Hold Styling Hairspray, $ 2, σε φαρμακεία).Κύματα με Windblown
"Τα ρέοντα κύματα είναι αβίαστα σέξι, και οι ανατροπές κάνουν το βλέμμα πιο παιχνιδιάρικο". -Miok, hairstylist της Νέας Υόρκης

Βήμα βήμα
Εργαστείτε μια μπάλα του γκολφ
</ article>
Δώσε προσοχή στο:
2016-2017 sabrin97.org - Τα πνευματικά δικαιώματα για το κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.