/ / / Getting a Haircut? Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτά τα 7 ερωτήσεις πρώτα

Πώς να κάνετε ένα κούρεμα; Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτά τα 7 ερωτήσεις πρώτα

κουρέματα styling ερωτήσεις για να ρωτήσετε

Δεν είναι μυστικό ότι η αλλαγή των μαλλιών σας μπορεί να είναιscary AF. Από τη μία πλευρά, θα μπορούσατε να καταλήξετε να μοιάζεστε με τον καλύτερο εαυτό σας ποτέ. από την άλλη, τα πράγματα μπορεί να πάθουν τρομερά λάθος και ίσως χρειαστεί να περάσετε εβδομάδες σε απόκρυψη ενώ περιμένετε τα πράγματα να μεγαλώσουν.

Αλλά οι αλλαγές μαλλιών δεν πρέπει να είναι έτσιπροκαλώντας άγχος. Γι 'αυτό είναι έξυπνο να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις (και γιατί το θέλεις) πριν κλείσεις ένα ραντεβού. Ζητήσαμε από τους κορυφαίους στυλίστες να πάρουν τις μεγαλύτερες ερωτήσεις που πρέπει να ρωτηθείτε πριν καν φτάσετε σε ένα σαλόνι. Ακολουθούν οι προτάσεις τους:

ΓΙΑ ΚΑΡΠΕΣ:

1. Πόσο συχνά φοράω μια αλογοουρά;

Αυτό είναι ένα κρίσιμο ζήτημα για τους ανθρώπους που είναιθεωρώντας ότι θα είναι μικρότερη, λέει ο Steven DeCarlo, ανώτερος στυλίστας στο Mizu New York salon. Προφανώς, αν πάτε πολύ σύντομος, μπορείτε να βιδώσετε τον εαυτό σας στο τμήμα updo. Συζητήστε με τον στυλίστα σας εάν δεν είστε σίγουροι πόσο σύντομα μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια.

Δεν είστε έτοιμοι να το κόψετε όλα; Ποτέ μην φοβάστε - εδώ υπάρχουν τέσσερις τρόποι να μπορέσετε να πετάξετε το καθημερινό σας κουλούρι:

2. Πόσο χρόνο είμαι πρόθυμος να περάσω στα μαλλιά μου;

Τα χτυπήματα είναι ένα biggie γι 'αυτό. "Όταν πρόκειται για κτυπήματα, μπορούν και τείνουν να είναι περισσότερη συντήρηση", λέει ο DeCarlo. "Αυτό είναι κάτι που λέω πάντα πριν κόψω τα κτυπήματα σε μια γυναίκα." Είστε πρόθυμοι να έρθετε για τακτικές μπάρες; Και είστε πρόθυμοι να στυλάρες κτυπήματα σας κάθε πρωί; Αν όχι, πιθανότατα δεν είναι το "κάνουμε για εσάς.

3. Είμαι έτοιμος να κουνήσω τα πράγματα;

Ο Jet Rhys, στυλίστας διασημοτήτων στο Σαν Ντιέγκο, λέειρωτά πάντα τους ανθρώπους πόσο καιρό σκέφτονται μια αλλαγή όταν λένε ότι θέλουν ένα μετασχηματισμό. "Αν η απάντηση είναι για τον τελευταίο μήνα ή περισσότερο, ξέρω ότι είναι έτοιμη για μια νέα εμφάνιση", λέει ο Rhys. Αν απλά αποφασίσατε αυτό σε μια ιδιοτροπία, ίσως να την δώσετε άλλη μια εβδομάδα ή δύο.

4. Η εμφάνιση που θέλω υπάρχει;

Έχετε πιθανώς ακούσει πριν από αυτό θα πρέπει να πάρετεεικόνες μαζί σας και στυλίστες λένε ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα-τόσο για αυτούς όσο και για να βεβαιωθείτε ότι το βλέμμα που θέλετε είναι ένα νόμιμο πράγμα. Ο στυλίστας σας θα πρέπει να κοιτάξει τις φωτογραφίες που έχετε φέρει και να είστε ειλικρινείς με το αν η εμφάνιση θα λειτουργήσει για σας, λέει ο Rhys. Αν όχι, αυτός ή αυτή θα προτείνει συνήθως tweaks για να το κάνει σωστό. (Ταιριάζει και αισθάνεται υπέροχα με όλα τα DVD σε 18 DVD!)

ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ

5. Πότε ήμουν πιο ευτυχισμένος με το χρώμα των μαλλιών μου;

Φαίνεται σαν μια περίεργη ερώτηση, αλλά ο ΦρανκΗ Friscioni, σχεδιαστής χρωμάτων στο Salon Oon Arvelo στο Μανχάταν, λέει ότι έχει σημασία. Αν θέλετε να ξανακάνετε ένα χρώμα που είχατε όταν ήσαστε παιδί στην παραλία, αυτό λέει μια διαφορετική ιστορία από εκείνη που σας άρεσε σε ένα ταξίδι εργασίας πέρυσι. Σημαίνει, ίσως πραγματικά να ψάχνετε για ένα χρώμα χωρίς φροντίδα, πιο νεανικό χρώμα - ο στυλίστας σας μπορεί να σας καθοδηγήσει σε μια απόχρωση που σας δουλεύει τώρα.

6. Ποιος είναι ο τόνος μου για το μεγαλύτερο μέρος του έτους;

Ο τόνος του δέρματος μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με την ώρατου χρόνου και αν πήγατε διακοπές, λέει ο Friscioni και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πόσο θέλετε να διατηρήσετε ένα χρώμα. Για παράδειγμα, αν έχετε την τάση να είναι απαλό για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, μια λευκασμένη-ξανθιά εμφάνιση θα μπορούσε να σας ξεπλύνει.

7. Πού θα είμαι σε έξι εβδομάδες; Και έξι εβδομάδες μετά από αυτό;

Οι αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών δεν είναι αστείο, και η Friscioniεπισημαίνει ότι χρειάζονται συντήρηση για να καλύψουν τις ρίζες σας και να αγγίξουν το ξεθωριασμένο χρώμα. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή και θέλετε να το κρατήσετε καινούργιο, βεβαιωθείτε ότι δεν θα είστε έξω από την πόλη σε ένα μήνα περίπου.

Προφανώς, οι αλλαγές μαλλιών είναι μεγάλη υπόθεση καιΟ Friscioni λέει ότι είναι καλή ιδέα να απορροφάς τη νέα εμφάνισή σου. Ελέγξτε το στο φως της ημέρας και δείτε πώς αισθάνεστε γι 'αυτό σε λίγες μέρες. Εάν είστε ακόμα ενθουσιασμένοι, ωραία. Αν όχι, καλέστε τον στυλίστα σας - αυτός ή αυτή θα πρέπει να είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας για να το κάνει σωστό.

Δώσε προσοχή στο: