/ / / 5 παγωτά υψηλής πρωτεΐνης που είναι σαν κόμμα στο στόμα σας

5 παγωτά υψηλής πρωτεΐνης που είναι σαν κόμμα στο στόμα σας

παγωτό υψηλής πρωτεΐνης

Forte Gelato

Πρωτεΐνη: 15 γραμμάρια ανά μερίδα
Ξέρουμε, το πρώτο παγωτό στη λίστα μας δεν είναιπραγματικά παγωτό καθόλου. Αλλά το gelato είναι πολύ καλύτερο από το παγωτό, σωστά; Επιπλέον, το Forte Gelato είναι κατασκευασμένο με οργανικά συστατικά, όπως τα κρόκοι αυγών χωρίς κλουβί για επιπλέον κρέμα γάλακτος, και πρωτεΐνες γάλακτος για επιπλέον ώθηση.
Αγοράστε σε γεύσεις όπως: σοκολάτα, βανίλια, τζίντζερ και εσπρέσο

παγωτό υψηλής πρωτεΐνης

IceNLean

Πρωτεΐνη: 10 έως 20 γραμμάρια ανά μερίδα
Αν επιλέγετε IceNLean στην οικοδόμηση μυώνέκδοση, τρώτε ένα επιβλητικό 20 γραμμάρια πρωτεΐνης, χάρη στην πρωτεΐνη ορού γάλακτος που τρέφονται με χόρτο. Αυτό είναι περίπου όσο θα παίρνατε σε μισό φλιτζάνι στήθος κοτόπουλου. Το μόνο μειονέκτημα; Πρέπει να είσαι λάτρης σοκολάτας, αφού αυτή είναι η μόνη γεύση που έχει ο IceNLean.
Αγοράστε σε γεύσεις όπως: σοκολάτα ή ελαφριά σοκολάτα

παγωτό υψηλής πρωτεΐνης

Ευημερώ

Πρωτεΐνη: 9 γραμμάρια ανά μερίδα
Οι άνθρωποι πίσω από την Thrive λένε ότι μπορεί να το απολαύσειένα συμπλήρωμα διατροφής ή ακόμη και για την ενίσχυση της απόδοσης προπόνηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η πίντα δεν έχει μόνο επιπλέον πρωτεΐνη, αλλά και πακέτα 24 διαφορετικών βιταμινών και μετάλλων και τεσσάρων προβιοτικών καλλιεργειών.
Αγοράστε σε γεύσεις όπως: αλατισμένη καραμέλα, βουτυρωμένο πεκάν, σοκολάτα, βανίλια και φράουλα

παγωτό υψηλής πρωτεΐνης

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ

Πρωτεΐνη: 7 γραμμάρια ανά μερίδα
Το ENLIGHTENED καλεί τον εαυτό του "τον καλό για εσάς πάγο"Αν και δεν υπάρχει παγωτό για εσάς καλύτερα από ότι, ας πούμε, ακατέργαστα λαχανικά, το ENLIGHTENED έχει σίγουρα ένα θρεπτικό κομμάτι διατροφικά στον κόσμο των Ben και Jerry του κόσμου-εκτός από την πρωτεϊνική ώθηση, εσείς Θα πάρετε επίσης 20 τοις εκατό των ημερήσιων ινών σας σε μία μερίδα και μόνο 5 γραμμάρια ζάχαρης.
Αγοράστε σε γεύσεις όπως: κατεψυγμένη ζεστή σοκολάτα, τσιπ σοκολάτας βούτυρο φυστικοβούτυρου, καραμέλα θαλάσσιου αλατιού και τσιπ σοκολάτας με δυόσμο

παγωτό υψηλής πρωτεΐνης

Halo Top

Πρωτεΐνη: 6 γραμμάρια ανά μερίδα
Αλήθεια: Το Halo Top έχει μόνο λίγο περισσότερη πρωτεΐνη από το τυπικό παγωτό (το Haagen-Dazs έχει περίπου 5 γραμμάρια ανά μερίδα), αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αξίζει μια θέση σε αυτόν τον κατάλογο. Γιατί? Πάνω από αυτό το επιπλέον γραμμάριο πρωτεΐνης, μια ολόκληρη πίντα Halo Top προσθέτει μόνο 240 θερμίδες και 16 γραμμάρια ζάχαρης. Συγκρίνετε αυτό με τις περισσότερες από 1.000 θερμίδες και 76 γραμμάρια ζάχαρης που παίρνετε σε μια πίττα Haagen-Dazs. Θα καλούσαμε μια αρκετά καλή ανταλλαγή.
Αγοράστε σε γεύσεις όπως: τσίπ σοκολάτας, κέικ γενεθλίων, κέικ λεμονιού και τη συνηθισμένη σοκολάτα, βανίλια και φράουλα

Δώσε προσοχή στο: