/ / / 10 αγώνες μόνο οι ξανθιές μπορούν πραγματικά να καταλάβουν

10 αγώνες μόνο οι ξανθιές μπορούν πραγματικά να καταλάβουν

Μπάρμπι

Ας είναι πραγματικό: Το να είσαι ξανθιά είναι φοβερό. Τα δίκαιά σας σκέλη φαίνονται κομψά σε οποιαδήποτε εποχή. Και γκρίζες τρίχες; Αυτά δεν θα γίνουν αντιληπτά για ηλικίες. Buuuuut υπάρχουν επίσης ορισμένα μειονεκτήματα για να έχουν ελαφρύτερες κλειδαριές. Εδώ είναι 10 πράγματα που μόνο οι ξανθιές θα καταλάβουν:

1. Τα μαλλιά σας λιπαίνονται σε ένα ζεστό δευτερόλεπτο. Όσο πιο ελαφριές τα σκέλη σας, τόσο πιο γρήγορα αρχίζουν να φαίνονται λιπαρά. Το καλό πράγμα είναι ότι το ξηρό σαμπουάν συνδυάζεται τόσο καλά με το χρώμα σας.

2. Το χλώριο είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Ότι ολόκληρο το πράγμα σας-μαλλιά-θα-turn-πράσινο-αν-που-κολύμπι-πολύ-μακρύ πράγμα δεν είναι αστείο. Προσοχή σε πάρα πολλές ημέρες της ημέρας ή κινδυνεύετε να μοιάζετε με το Ryan Lochte post pool-time στο Ρίο.

μέσω GIPHY

3. Περιμένετε, απλά να γελάσετε: Η θερμότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Τα ξανθά μαλλιά τείνουν να είναι πιο εύθραυστα, οπότε όλο αυτό το διάστημα στο Drybar κάνει επιπλέον ζημιά στο δικό σου. Cue την κατάρα των διαχωρισμένων άκρων.

4. Δεν μπορείτε να φορέσετε ροζ χωρίς να κοιτάξετε σαν Barbie. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ αγαπάτε το χρώμα, είναι δύσκολο να τραβήξετε χωρίς να μπείτε σε πλαστικό έδαφος.

μέσω GIPHY

5. Ζείτε από μοβ σαμπουάν. Οι ξανθές μάχονται πάντοτε με οσμές. Ξεχνώντας το μοβ σαμπουάν σας όταν πακετάρετε για ένα σαββατοκύριακο με την ομάδα σας ουσιαστικά σημαίνει ότι οι κλώνοι σας έχουν βιδωθεί.

6. Χρειάζεστε ειδικούς δεσμούς μαλλιών και καρφίτσες bobby. Το δανεισμό τους από τον φίλο σας μελαχρινή δεν είναι επιλογή όταν έχετε υπερβολικά ελαφριά μαλλιά. Δηλαδή, αν δεν θέλετε να είναι σούπερ είναι προφανές ότι τα σκέλη σας κρατιούνται στη θέση τους με 24 ακίδες.

7. Δεν μπορείτε να αφήσετε το σπίτι χωρίς μάσκαρα. Όσο πιο ελαφριές είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο ελαφριές είναι οι βλεφαρίδες σου. Στην πραγματικότητα, χωρίς μάσκαρα, είναι σχεδόν αόρατα. Να είστε προσεκτικοί για να τρομάζετε τα μικρά παιδιά τα πρωινά.

μέσω GIPHY

8. Η συμπλήρωση των φρυδιών σας μπορεί να είναι b * tch. Το ίδιο ισχύει και για τα φρύδια σας. Ακόμα κι αν είναι παχιά, είναι ελαφριά, πράγμα που καθιστά σχεδόν αδύνατη την επίτευξη ενός παιχνιδιού φρυδιών Lilly Collins.

9. Οι ρίζες είναι πάντα ένα ζήτημα. Οι ξανθιές πρέπει να αντιμετωπίζουν σταθερή συντήρηση χρώματος. Η δαπάνη ακόμη και μερικών ωρών στον ήλιο φωτίζει τα μαλλιά σας, κάτι που είναι υπέροχο μέχρι να αντιμετωπίσετε ξαφνικά τις σκοτεινές ρίζες μερικές εβδομάδες αργότερα. Ένας άλλος λόγος για να ευχηθεί το καλοκαίρι θα διαρκέσει για πάντα

10. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είσαι χαζή. Το χειρότερο πράγμα για να είσαι ξανθιά πρέπει να ασχοληθεί με μια ζωή χαζών ξανθών αστεία. Πάρτε νέο υλικό, haters.

μέσω GIPHY

Δώσε προσοχή στο: