/ / / Θα Microneedling Να απαλλαγείτε από τα ρούχα σας μια και για πάντα;

Θα Microneedling Απαλείψτε τα σημάδια σας ρίχνει μια για πάντα;

microneedling

Εάν είστε κάτι σαν εμάς, ίσως δεν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας των βελόνων. Αλλά η τελευταία τάση ομορφιάς συνεπάγεται την κατοχή αρκετών από αυτές στο ΠΡΟΣΩΠΟ. Ναι. Το Microneedling, το οποίο υπόσχεται να μειώσει την εμφάνιση των σημείων ακμής και των ραγάδων, μεταξύ άλλων δερματικών θεμάτων, κερδίζει δημοτικότητα ως θεραπεία του προσώπου.

"Η ελάχιστα επεμβατική τεχνική micronicsπεριλαμβάνει μια σειρά από μικροσκοπικές, πολύ λεπτές βελόνες που περνούν πάνω από το δέρμα, προκαλώντας μικροτραυματισμούς που προκαλούν νέα σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς το δέρμα αρχίζει να επισκευάζεται φυσικά ", λέει η Dendy Engelman, MD, δερματολόγο με πιστοποίηση στο Μανχάταν Δερματολογία και Καλλυντική Χειρουργική. "Αυτά τα μικρο-τραύματα διεγείρουν την ανάπτυξη του κολλαγόνου, το ικρίωμα κάτω από το δέρμα, το οποίο στη συνέχεια βελτιώνει την εμφάνιση ορισμένων ουλών και ρυτίδων. Δημιουργεί επίσης κανάλια που επιτρέπουν σε διάφορες ουσίες-ορούς ή το δικό σας πλάσμα-να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα με αποτέλεσμα την καλύτερη αποτελεσματικότητα του προϊόντος. "

Ενδιαφέρουσες; Εδώ είναι τι άλλο πρέπει να ξέρετε:

Ποιος πρέπει να δοκιμάσει το Microneedling;

Όποιος θέλει να βελτιώσει την εμφάνιση τουτο δέρμα, την πρόληψη σημείων γήρανσης, τη θεραπεία της μελάγχρωσης ή των ρυτίδων ή την εξασθένιση των σημείων ακμής ή των σημείων ακμής είναι ένας εξαιρετικός υποψήφιος, λέει η Adriana Rodriguez, υπεύθυνη προπόνησης για το δέρμα φροντίδας Sesderma USA. (Um, έτσι ουσιαστικά όλοι μας). Ακόμα, υπάρχουν όρια-λειτουργεί μόνο για ουλές και ρυτίδες που είναι στην επιφανειακή πλευρά, οπότε αν έχετε κάτι πραγματικά βαθύ, αυτό δεν είναι σωστό για σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από την πρώτη σας θεραπεία;

Θα πρέπει να κλείσετε μια διαβούλευση για να πάτε πάνω σαςπροσδοκίες με τον δερματολόγο ή αισθητικό που θα δείτε, λέει ο Ροντρίγκεζ. Θα μπορέσουν να αναθεωρήσουν τα καταλληλότερα προϊόντα οικιακής φροντίδας και να συζητήσουν τις προφυλάξεις πριν και μετά τη φροντίδα, λέει. Εάν το δέρμα σας είναι μολυσμένο, φλεγμονώδες, ή εάν έχετε έκζεμα ή ανοιχτές αλλοιώσεις ακμής, καλέστε το γραφείο για να δείτε αν μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το ραντεβού σας. Γιατί? Επειδή το micronics θα μπορούσε να διασπείρει τα βακτήρια γύρω από το πρόσωπό σας και πιθανόν να προκαλέσει περαιτέρω μόλυνση. Θέλετε να δοκιμάσετε μια συσκευή στο σπίτι; "Να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς και αν τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε μπορούν να συνοδεύονται από microneedling", λέει ο Engelman.

</ p>

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την Earlwood-By App Only (@radiancebylara) στις

</ p>

Ποιος είναι ο πόνος σαν;

Ενώ η ανοχή του πόνου κάθε ατόμου είναι διαφορετική,οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες περιγράφουν την αίσθηση που σχετίζεται με το microneedling ως μια ανεκτή δυσφορία. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να γίνει χωρίς οποιαδήποτε λύση ή αναισθησία (αν και εάν το κάνετε στο γραφείο του γιατρού, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε ένα νοσηρό προϊόν εάν αισθάνεστε ότι το χρειάζεστε). «Συνήθως δεν υπάρχει πόνος που να συνδέεται με μήκος βελόνας μικρότερο από 0,5 mm», λέει ο Jamie O'Banion, πρόεδρος και συνιδρυτής της Beauty Bioscience, κατασκευαστές του GloPRO, μιας μικροσκοπικής συσκευής στο σπίτι που χρησιμοποιεί βελόνες των 3 χιλιοστών . Τούτου λεχθέντος, αναμένετε κάποια ερυθρότητα μετά την επέμβαση (αυτό θα πρέπει να πεθάνει σε λίγες ώρες).

Πόσο συχνά χρειάζεστε θεραπείες για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων;

Μια σειρά έξι θεραπειών κάθε δύο έως τέσσεριςσυνιστώνται εβδομάδες, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας. "Αφού έχετε επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, σας συνιστούμε να κάνετε μεμονωμένες θεραπείες κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες για συντήρηση", λέει ο Rodriguez. Και λάβετε υπόψη αυτό: Σύμφωνα με την Realself.com, την μεγαλύτερη σε απευθείας σύνδεση κοινότητα καλλυντικών χειρουργικών επεμβάσεων, ένα πακέτο συνεδριών μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι $ 700 (το GloPRO, για σύγκριση, κοστίζει $ 200).

</ section>
Δώσε προσοχή στο: