/ / / Η προπόνηση 4 λεπτών για το Sexy Arms και Abs

Η προπόνηση 4 λεπτών για το Sexy Arms και Abs

Ως επί το πλείστον, μου αρέσει να εστιάζω στο σύνολο-σώμαπροπονήσεις. Γιατί? Όταν είστε ήδη πατημένος για το χρόνο, μια προπόνηση που στοχεύει όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες σας πρόκειται να σας πάρει το πιο κτύπημα για το buck σας.

Τούτου λεχθέντος, η σωματική άσκηση μπορεί να είναι μεγάλησυμπλήρωμα στις εβδομαδιαίες ρουτίνες συνολικού σώματος. Αυτό που αγαπώ γι 'αυτή την προπόνηση είναι ότι παίρνει την αρχή μιας προπόνησης συνολικού σώματος - να εμπλακεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες μεγάλες μυϊκές ομάδες, αλλά επικεντρώνεται στο πάνω μέρος του σώματος και στον πυρήνα. Το αποτέλεσμα: Αντί να απλά ξεδιπλώνεται η απομόνωση κινείται σαν τσίμπημα triceps και biceps μπούκλες, εργάζεστε μια ομάδα μυών μέσα σε κάθε κίνηση για να σας δώσει τελικά ένα ισχυρότερο, πιο γλυπτό πάνω μέρος του σώματος.

Το καλύτερο κομμάτι? Δεν χρειάζεται να περάσετε τόνο του χρόνου που ιδρώνετε για να έχετε μεγάλα αποτελέσματα. Με το σωστό βάρος και την κατάλληλη φόρμα, αυτό το κύκλωμα θα σας πάρει μόνο τέσσερα λεπτά. Αυτό είναι. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ή να το προσθέσετε ως τελειωτή σε μια προπόνηση συνολικού σώματος για να σας δώσει περισσότερη κάψα στο πάνω μέρος του σώματος. Μου αρέσει να το πετάω στο τέλος μιας διαδρομής στο γυμναστήριο. (Ως δρομείς, πολλοί από μας συχνά παραμελούν τη σημασία ενός ισχυρού άνω σώματος και πυρήνα - αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αντισταθμίσουμε όλα αυτά τα χαμηλότερα σωματικά δρώμενα χωρίς να καταλάβουμε πολύ χρόνο.) (Tone up, κτυπήστε το άγχος και αισθανθείτε υπέροχα με το καινούργιο με το Yoga DVD του Rodale).

Ρυθμίστε τα βάρη που επιλέγετε με βάση το πώς εσείςαισθανθείτε εκείνη την ημέρα. Πάρε λίγο πιο βαρύ αν αισθάνεσαι δυνατός ή αυτή είναι η μόνη προπόνηση που κάνεις και πηγαίνεις λίγο ελαφρύτερο εάν αισθάνεσαι ότι είσαι φορολογούμενος ή χρησιμοποιώντας αυτό ως κύκλωμα τελικής επεξεργασίας μετά από μια σκληρή προπόνηση. Επικεντρωθείτε στη διατήρηση μιας σφιχτής, ευθείας γραμμής από το κεφάλι σας μέχρι τα τακούνια σας σε όλο το κύκλωμα (σκεφτείτε να πιέζετε ενεργά τα γλουτένη σας και τον πυρήνα σας κατά τη διάρκεια κάθε άσκησης!) Και να «σιωπίζετε» τους γοφούς σας. (Αυτό σημαίνει ότι, όπως εσείς ονομάζετε το βάρος ή το τραβάτε κάτω από σας, ο στόχος σας είναι να κρατήσετε τους γοφούς σας όσο το δυνατόν πιο ουδέτεροι - ακόμη και με το δάπεδο, αντί να λικνίζονται πλευρικά ή προς τα πάνω ή προς τα κάτω.) Αυτά τα δύο πράγματα όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε τον πυρήνα σας και θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τον πόνο στην κάτω πλάτη.

Δώσε προσοχή στο: