/ / / 5 πράγματα που συνέβησαν όταν προσπάθησα να περπατήσω 20.000 βήματα την ημέρα

5 πράγματα που συνέβησαν όταν προσπάθησα να περπατήσω 20.000 βήματα την ημέρα

20000 βήματα την ημέρα

Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Απρίλιο Rueb και παρέχεται από τους συνεργάτες μας στο Πρόληψη.

Γεια σου, το όνομά μου είναι Απρίλιος και είμαι Fitbit-aholic: Έχω πάρει 10.000 βήματα κάθε μέρα μέχρι στιγμής φέτος. Και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ταπεινό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι.

Χτύπησα 10Κ κάθε μέρα επειδή δεν έχω πολλάμια επιλογή. Ζω 2,5 χιλιόμετρα από το γραφείο μου, το οποίο απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, 30 λεπτά με το μετρό ή 45 λεπτά με τα πόδια. Το μετρό της Νέας Υόρκης είναι γεμάτο, συχνά απρόβλεπτο, και κοστίζει 116,50 δολάρια το μήνα, εκτός εάν η θερμοκρασία είναι στα μονοψήφια ή όταν βρέχει πλάι, περπατώντας να δουλεύω είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή μου. Είναι επίσης ένας εγγυημένος τρόπος για να πάρετε 9.000 βήματα την ημέρα, καθιστώντας τον στόχο μου των 10.000 όχι μια μεγάλη πρόκληση. (Περάστε 22 λίβρες σε μόλις 8 εβδομάδες και πάρτε ένα MP3 player!)

Έτσι μετά από πέντε μήνες καταγραφής της πλειοψηφίας τωντα βήματα μου απλά με τη μετακίνηση, άρχισα να νιώθω σαν να παίρνω την εύκολη διαδρομή. Μερικοί από τους φίλους μου με το Fitbits εργάζονται από το σπίτι, μένουν σε αυτοκίνητο για ώρες κάθε μέρα ή συνταξιοδοτούνται και παίρνουν τα ίδια, αν όχι περισσότερα, βήματα από ό, τι ήμουν. Έτσι, μετά από μήνες που χτύπησα το στόχο μου χωρίς μεγάλη προσπάθεια, αποφάσισα να αναγκάσω τον εαυτό μου έξω από τη ζώνη άνεσής μου. Εδώ είναι τι συνέβη όταν προσπάθησα να διπλασιάσω τα καθημερινά μου βήματα για μια εβδομάδα.

1. Έκανα περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο.

Έχετε φτάσει ποτέ τα μάτια σας στην ιδέαάσκηση ως θεραπεία για κόπωση; Έχω, παρόλο που έχω δει πολλά στοιχεία ότι η άσκηση μπορεί πραγματικά να αυξήσει τα ενεργειακά σας επίπεδα. Υπάρχει ακριβώς κάτι αντίθετο για να κάνετε μια κουραστική δραστηριότητα για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε λιγότερο κουρασμένοι.

Λοιπόν, μετά από αυτή την πρόκληση, δεν είμαι πλέονσκεπτικιστής. Ανακάλυψα γρήγορα ότι όσο περισσότερο έδιωσα το σώμα μου φυσικά, τόσο πιο εύκολο ήταν να εστιάσω. Παρόλο που έπρεπε να περνούν περισσότερο χρόνο περπατώντας και να εργάζομαι κατά τη διάρκεια αυτής της πρόκλησης, ήμουν σε θέση να επιτύχω περισσότερο από το συνηθισμένο. Πέρασα τις εργασίες μου από τη δική μου λίστα εργασιών, σαν να μην ήταν τίποτα. Έτρεξα τα πράγματα που έβαλα για εβδομάδες, διαβάζω ακόμη και ένα ολόκληρο βιβλίο σε μια μέρα και απροσδόκητα έκοψα σημαντικά την καθημερινή πρόσληψη καφεΐνης μου απλά δεν χρειαζόμουν την πρόσθετη ώθηση που ένα φλιτζάνι καφέ ή, η σημερινή μου προτίμηση, μπορεί να προσφέρει ένα κουτί της HiBall αφρώδους ενέργειας.

2. Έχω κοιμηθεί σαν μωρό.

Ενώ αυτή η πρόκληση με έκανε πιο παραγωγική, ήταν επίσης απίστευτα σωματικά κουραστικό

Δώσε προσοχή στο: