/ / / 7 Συμβουλές για τη σύνθλιψη του επόμενου προπονητή Megaformer

7 Συμβουλές για τη σύνθλιψη Επόμενη Megaformer προπόνηση σας

megaformer προπόνηση

Δεν υπάρχει κανείς γύρω του: Ο Megaformer σε μαθήματα όπως SLT, CHI50 και The Studio MDR μοιάζει με μια μεσαιωνική συσκευή βασανιστηρίων.

Με ένα σύνθετο ελατήριο που τρέχει από μυς, τροχαλίες και ιμάντες, το μηχάνημα αποτελεί το βασικό συστατικό της μεθόδου Lagree Fitness που αναπτύχθηκε από τον Sebastian Lagree, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Με λίγα λόγια, το χαρακτηριστικό Lagree Methods workoutsPilates εμπνευσμένες κινήσεις που εστιάζουν στη δύναμη. Αυτές οι τάξεις έχουν κερδίσει μια φήμη στον κόσμο της γυμναστικής ως μία από τις πιο απαιτητικές τάξεις σε μια θάλασσα από ρουτίνες στούντιο λείανσης. Πάρτε αυτό, CrossFit.

"Είναι δύσκολο, αλλά αυτό είναι καλό," λέει ο CheriByrd, ιδιοκτήτης του Chi50, ενός Lagree Fitness στο Σικάγο. Η τιμή για μερικές συνεδρίες στις μηχανές αυτές μπορεί να είναι βασανιστική. Κάθε Megaformer κοστίζει το στούντιο γύρω στα 10.000 δολάρια, πράγμα που πιθανότατα τα στούντιο χρεώνουν $ 35 έως $ 40 για μια τάξη.

</ p>

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την SLT Ενισχύστε; Επιμηκύνετε τον τόνο (@sltnyc) στο

</ p>

Αν είσαι σαν εμάς, τρυπώντας κάτι τέτοιοσημαίνει ότι θα θελήσετε να κυριαρχήσετε σε αυτά τα 50 λεπτά εκπαίδευσης πλήρους σώματος. Καμία σύγχυση δεν τρώει τον πολύτιμο χρόνο σας, χωρίς να αφήνει πίσω του κανένα μυ. Εδώ είναι πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε λεπτό.

1. Θυμηθείτε την πλατφόρμα "Μεταφορά"
Σημείωση για αρχάριους: "Πάντα λέω στους νέους ανθρώπους ότι το μόνο που πρέπει να θυμόμαστε είναι όπου βρίσκεται η μεταφορά και πού είναι η πλατφόρμα", λέει ο Byrd. FYI: Η πλατφόρμα είναι ο σταθερός χώρος στο μπροστινό και πίσω μέρος του μηχανήματος. Το μεταφορικό είναι το πράγμα που ολισθαίνει μεταξύ των δύο πλατφορμών. Κεραία.

Οι μεταγλωττιστές έχουν τυπωμένους αριθμούς στοέτσι ώστε να γνωρίζετε πού να βάλετε τα χέρια και τα πόδια σας για κάθε κίνηση και οι εκπαιδευτές εκπαιδεύονται για να μιλήσουν λεπτομερώς σε κάθε άσκηση για να μην χρειάζεται να κοιτάξετε. "Όσο τα αυτιά σου είναι ανοιχτά, είσαι καλός," λέει ο Byrd.

2. Saddle Up στη μέση
Τα περισσότερα στούντιο δεν έχουν έναν εκπαιδευτή να μιμείταιοι κινήσεις σε ένα μηχάνημα στο μπροστινό μέρος της τάξης, οπότε αν είστε αρχάριος ή είστε σίγουροι για τη φόρμα σας, αποφύγετε το τέλος της σειράς έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε τους γείτονές σας και στις δύο πλευρές. Ακόμη καλύτερα - ζητήστε από τον εκπαιδευτή να σας φυτέψει ανάμεσα σε δύο συνοδούς συμμαθητές. (Είστε έτοιμοι για μια σοβαρή προπόνηση; Κοιτάξτε καλύτερα γυμνό DVD προπόνησης.)

3. Αργά το ρολό σας
Η ορμή είναι μια βρώμικη λέξη στον κόσμο του Megaformer. Κάθε κίνηση πρέπει να γίνει με πολύ αργό ρυθμό, οπότε πρέπει να αγκαλιάσετε αυτό το κούνημα. "Να επιβραδύνετε τα πάντα σε τουλάχιστον τέσσερις μετρήσεις", λέει ο Byrd (Ναι, αυτό σημαίνει ότι κάθε βολή πρέπει να διαρκέσει τέσσερα δευτερόλεπτα ή περισσότερο.) "Έτσι πυροδοτούμε όλες αυτές τις αργές μυϊκές ίνες και σας μεταφέρουμε στο σημείο μυϊκή κόπωση ", λέει.

4. Κάντε γρήγορες μεταβάσεις
Σε αντίθεση με άλλες μορφές άσκησης χαμηλού αντίκτυπου, εσείςμπορεί να περιμένει να ιδρώνει (σε ​​μεγάλο βαθμό) σε μια τάξη Megaformer. "Το καρδιο στοιχείο μπαίνει στο παιχνίδι καθώς μεταβαίνετε γρήγορα από τη μια κίνηση στην άλλη", λέει. "Προσπαθήστε να μην ξεκουραστείτε, ώστε ο καρδιακός σας ρυθμός να παραμείνει για τα πλήρη 50 λεπτά."

5. Πηγαίνετε για επιπλέον πίστωση
Αυτή η τάξη λειτουργεί επειδή είναι λίγο πολύείναι αδύνατο να εξαπατήσετε και είναι εύκολο να ενισχύσετε την ένταση. Ανυψώνοντας τα χέρια σας στον αέρα για να δοκιμάσετε την ισορροπία σας, προσθέτοντας μια ακόμα άνοιξη ή επιβραδύνοντας τις κινήσεις σας σε πέντε ή έξι μετρήσεις μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της καύσης σας.

</ p>

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το Brooklyn Bodyburn (@brooklynbodyburn) στις

</ p>
Δώσε προσοχή στο: